امیدیه دومین شهر گرم دنیا شد اختلاف قیمت ۳۴ درصدی نرخ میوه در میادین تره بار نسبت به سطح شهر هر دو مسیر تونل نیایش تهران امشب مسدود می‌شود قبل از فروش آیفون حتما این ویژگی را غیرفعال کنید چه کسانی جایزه سرآمدان هوش مصنوعی را دریافت می‌کنند؟ حکم اعدام متهم ردیف اول پرونده «رضایت خودرو طراوت نوین» به تأیید دیوان عالی کشور رسید برنامه امتحانات نهایی تابستان پایه دوازدهم اعلام شد شهریه جدید رشته‌های علوم پزشکی آزاد به بیش از ۲۰۰ میلیون تومان رسید وزیر آموزش و پرورش: امسال ۶۰ هزار نیروی جدید از مهرماه به کار گرفته می‌شوند هواشناسی: هوای گرم طی پنج روز آینده در کشور ماندگار است ممنوعیت اخراج دانش‌آموزان به‌دلیل افت تحصیلی در مدارس دولتی و غیردولتی شناسایی زیرگروه جدید دیابت؛ احتمال تغییر نحوه درمان این بیماری آبادان گرمترین شهر جهان شد شمارش معکوس ۵ روزه گرما برای ایران تعطیلی ادارات و کاهش ساعات اداری در اردبیل در روز یکشنبه

ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

مدیرکل دفتر حفاظت از زیست‌بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از ابلاغ ممنوعیت طبخ و عرضه غذا‌های حاوی کوسه‌ماهی و سفره‌ماهی در سراسر کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۲۸
ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهرام فداکار با اعلام این خبر گفت: کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها از شکارچیان رأس زنجیره غذایی هستند که نقشی کلیدی در تعادل و سلامت اکوسیستم‌های دریایی ایفا می‌کنند. این گونه‌ها با کنترل جمعیت ماهیان و بی‌مهرگان، از تخریب زیستگاه‌های دریایی جلوگیری و پایداری زیستی دریا‌ها را تضمین می‌کنند.

به گفته وی، علاوه بر ارزش اکولوژیک، این گونه‌ها از نظر اقتصادی نیز دارای اهمیت هستند. در بسیاری از مناطق، مشاهده کوسه‌ها در قالب گردشگری دریایی، منبع درآمدی پایدار برای جوامع محلی محسوب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها با تهدیداتی مانند صید بی‌رویه، آلودگی‌های زیست‌محیطی و تخریب زیستگاه‌ها مواجه هستند که موجب کاهش شدید جمعیت آنها در سطح جهانی شده است.

فداکار ادامه داد: بر همین اساس، در جهت اجرای برنامه اقدام ملی حفاظت از کوسه‌ماهی‌ها و سفره‌ماهی‌ها و پس از برگزاری جلسات مشورتی با دستگاه‌های ذی‌ربط، اتاق اصناف ایران با صدور ابلاغیه‌ای، طبخ، عرضه و سرو هرگونه غذای دارای منشأ این گونه‌ها را در تمامی رستوران‌ها، مراکز تهیه غذا، فست‌فود‌ها و سایر مراکز مرتبط، ممنوع اعلام کرده است. این ابلاغیه جهت اطلاع‌رسانی و اجرای دقیق، به کلیه اتاق‌های اصناف سراسر کشور ارسال شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌های دریایی و سواحل دریایی از همکاری عموم مردم، فعالان حوزه غذا و اصناف کشور در اجرای این طرح مهم زیست‌محیطی قدردانی و بر لزوم عزم همگانی برای حفظ ذخایر ارزشمند دریایی تأکید کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار